_edited.jpg)

SERY LUIGI GUFFANTI 1876R
To Firma rodzinna założona w 1876 r. Specjalizuje się w kontrolowaniu produkcji, selekcji oraz sezonowaniu serów ze wszystkich regionów Włoch, Szwajcarii, Angli, Francji. W swoich piwnicach sezonują ponad 300 rodzajów sera, który pochodzi od około 100 starannie wyselekcjonowanych małych producentów. Ich sklep w Aronie gdzie przyjeżdżają wycieczki wielbicieli serów z całego świata jest w gronie 5 najlepszych sklepów z serami na świecie.
Gorgonzola Picante od wielu lat złoty medal jako best blue chees
Erborinata San Carlone (ser pleśniowy) z szafranem, kawą lub z mleka koziego czy owczego
Pecorino z Sardyni, Toscani z truflą z pieprzem, sezonowane od 30 do 180 dni i dłużej
Małe serki Robiola z różnych rodzajów mleka
Sery zagraniczne jak Comte , Gruyer , Raclete itd.....